14. kesäkuuta 2012

Aamukampa harvenee...


Santorinin matkan suhteen siis...ja kesäloman tietty, jeeee :)   enää 2 yötä ja hyppään yöbussin kyytiin. Lento lähtee Helsingistä sunnuntaina aikaisin aamusta.

Hotellin varasin toissa viikolla. Löysin mukavan pikkuhotellin läheltä merenrantaa, joka sijaitsee vähän syrjempänä "turistirysien" ulkopuolella. Eikä hintakaan päätä huimannut; vain 126 euroa viikko! Ja hintaan sisältyy myös aamiainen. Huoneessa on myös oma parveke ja kylpyhuone ja hotellista löytyy uima-allas. Sounds good enough!

Kyllä sitä melkoisen edullisesti pääsee reissaamaan ulkomaille kun vain viitsii nähdä vähän vaivaa ja seurata äkkilähtösivuja netissä. Ja varsinkin jos ei ole niin tarkka siitä, että onko se hotelli nyt sen neljän tai viiden tähden luokkainen. Tänään bongasin muun muassa, että jos on valmis lähtemään muutaman päivän varoitusajalla, niin pääsee 250 eurolla viikoksi Kreetalle (lennot + majoitus)! Eihän tuolla hinnalla pääse Suomessa minnekään...kun pelkkä junamatka saattaa maksaa jo puolet tuosta :)

 



Suunnitelmissa on kiertää saaren kaupunkeja ja kyliä sekä käydä tsekkaan tärkeimpiä nähtävyyksiä sekä luontopolkuja. Tärkeintä reissussa on kuitenkin se, että saa levätä ja nauttia auringosta :)

Matkaa varten kävin tänään ostamassa aurinkovoidetta kunnon suojakertoimella sekä muita tarpeita. Myös muutama kesäinen vaate tarttui mukaan. Aina on joku hyvä syy käydä vähän shoppaleen...valitettavasti ;)

Eräs ystäväni on suunnitellut pientä juhannusmatkaa Ateenaan ja sovimmekin, että jos hän toteuttaa suunnitelmansa, niin treffaamme joko Ateenassa tai Santorinilla. Näiden välillä kulkee nimittäin useampi lautta päivittäin ja matka taittuu noin 4-5 tunnissa. Eli voipa olla, että vietän juhannuksen vaikka Ateenassa :)




Viime viikonloppuna oltiin Uuraisilla anoppilassa koira- ja talovahtina ja oli kyllä oikein mukava reissu. Siellä maaseudun, tai pitäisikö sanoa metsän, rauhassa sielu lepää. Grillattiin makkaraa järvenrannalla ja pääsin pitkästä aikaa myös onkimaan laiturin nokkaan ja sainpas muutaman kalankin! :)  Tosin päästin ne sitten menemään, kun kovin olivat pieniä, eikä ne olisi kelvanneet edes meidän (krantulle) kissalle.

Tänään on kyllä semmoinen itsensä hemmottelupäivä, että ihan hävettää :D  päivällä kävin hierojalla ja töiden jälkeen olen menossa elämäni ensimäistä kertaa jalkahoitoon. Saa nätit kesävarpaat tulevaa lomaa varten ja pääsee eroon talven kuivattamista jalkapohjista. Kehtaa taas kulkea avojaloin sandaaleissa. Nice.

Huomenna on viimeinen työpäivä ennen lomaa ja tiedossa on yrityksemme kesäristeily Päijänteellä, joten luvassa on hyvää ruokaa ja juomaa sekä hulvatonta ohjelmaa. Hauska ilta siis tiedossa :)  Lauantaina olisi tarkoitus pakata ja valmistautua tulevaan reissuun. Pitäisi myös käydä tsekkaan kasvimaan tilanne ja siivota kämppää ja muuta pientä puuhastelua. Toki haluan myös viettää aikaa perheeni (eli mieheni ja meidän kissan) kanssa, koska kyllähän viikossa ehtii jo ikävä tulla!! :)

Kesäisissä tunnelmissa...
   - Kaline

Ps. tilasin uudet kesäpopot Ellokselta! Ihastuin niihin ensisilmäyksellä ja sain ne kaiken lisäksi puoleen hintaan. Nämä on erittäin hyvät jalassa ja niillä kävelee kepeästi pidempiäkin matkoja. Ei hierrä, ei purista. Ja ilmastointi toimii! :)