1. marraskuuta 2012

Syksyinen projekti

Heippa hei! Viime kertaisesta kirjoituksesta onkin taas "hieman" kulunut aikaa. Laiskuus on tainnut iskeä tämän blogin suhteen... :D   Kaikenlaista hössötystä tässä ollut eikä ole oikein ollut ylimääräistä energiaa mihinkään tämän kaltaiseen toimintaan.

Lokakuun alussa innostuin ajatuksesta maalata jonkinlaisen sisustukseen sopivan taulun. Niinpä eräänä myrskyisenä perjantai-iltana kaivoin kesällä tilaamani ison pinkopohjan (120cm x 60cm) esiin ja aloin suunnitella taulua. Tai no, en mä sitä kauheesti edes suunnitellut. Kunhan jotain maalia aloin pintaan roiskia :D  onneksi oli iso pahvialusta lattian suojana. Olis voinut muuten tullut aika kirjava parketti...


tavoitteena oli lime-pohjaväri...lopputuloksena kirkkaan vihreä...yyyh!


Ajatuksena tässä oli tosiaan se, että värit sopisivat tämän hetkiseen sisustukseen (verhot, matto, koristetyynyt). Mutta ei tämä nyt ihan niin hyvin onnistunut kuin salaa haaveilin. Käytin tähän tekeleeseen vesiliukoisia öljyvärejä. Pohjan tein pelkällä värin ja veden sekoituksella ja sitten kerros kerrokselta lisäsin sekaan myös vähän öljyä. Ja juu, virallisista maalausopeista mulla ei ole hajuakaan. Täytys varmaan vähän opiskella :Dtuli ehkä vähän turhan kirkkaat ja räikeät värit. Murrr!

Joopa joo. Öljyvärit ei oo mun juttu!


Ollapa jo viikonloppu! Että saisi nukkua univelkoja pois. Nyt kun alkaa taas olemaan aamusta iltaan pimeää ja kellojakin siirrettiin, niin tuntuu, että voisin nukkua 12 tuntia päivässä eikä sekään riitä... Tulis nyt etes lunta ja vähän pakkasta, niin olisi vähän valoisamman näköistä. Ja pääsis hiihtämään!

Viime viikonloppuna olimme naispuolisten työkavereiden kanssa mökkeilemässä Tahkolla Pohjois-Savossa. Työnantajamme omistaa sieltä osakkeen, jota työntekijät saavat erittäin edulliseen hintaan vuokrata. Oli oikein mukava reissu. Perjantaina vietettiin rauhallista "koti-iltaa" (saunottiin, syötiin ja höpöteltiin) ja lauantaina osa meistä kävi maastoratsastussafarilla ja osa muuten vain ulkoilemassa. Oli muuten aika kylmä, vaikkei siellä vielä lunta ollutkaan! Onneksi heppatallilta sai lainata ratsastuksen ajaksi paksuja toppahaalareita. Muuten ois kyllä varmaan jäätynyt. Hrrrr.

Tänä viikonloppuna on suunnitelmissa vain rauhallista yhdessäoloa Okon kanssa kotona Jyväskylässä ja toivon mukaan jotain urheilua tahi ulkoilua. Mietinnässä on ollut myös uusin James Bond, joka pyörii nyt leffateattereissa. Mutta eniten odotan ehkä sitä, että saa herätä aamulla niin, ettei ole mihinkään kiire. Saa keitellä kahvit ja puurot rauhassa, lukea sanomalehteä, leikkiä kissan kanssa, tallustella yöpuvussa pitkälle aamupäivään ja nauttia kiireettömästä ajasta :)   siitä minä tykkään!

Näissä tunnelmissa...

Jossain päin Kuopiota oli kiva sisäpiha...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)