28. maaliskuuta 2012

Löytö

Jee, jee, jeeee! Tällä viikolla pyörähdin pitkästä aikaa läheisellä kirpputorilla ja mitäs sieltä löytyikään?! Kauan haaveilemani lapikkaat! :)  Ja vieläpä juuri passelin kokoiset ja hyväkuntoiset ja ennen kaikkea edulliset (4 €)!! Tästä saan kyllä kiittää kaveriani, joka itse asiassa bongasi nämä ja luovutti minulle todettuaan, etteivät sovi omaan jalkaan. Tosin naureskeltiin, ettei yhteishuoltajuuskaan paha olisi :D 

Lapikkaissa on kunnon tuhti karvavuori ja tukevat pohjat, joten sopivat täydellisesti taistossa Suomen talvea vastaan.

Popot ensi talven pakkasiin

Lisäksi mukaan tarttui kiva pitkän mallinen paitapusero. Sopii hyvin pillifarkkujen kanssa.Aamuyöllä sain vihdoinkin mieheni takaisin kotiin. Jälleennäkemisen riemua en voi edes sanoin kuvailla :)  One happy girl!

Semmoista tällä kertaa. Keväisissä tunnelmissa,
    - KaLine

4 kommenttia:

 1. Mistä kirppikseltä teit nää löydöt? :) Mä oon ihan hurahtanut tollasiin pitkiin kauluspaitoihin, mukavan rentoja, mutta silti siistejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin nämä siitä Centrum-kirpparilta, JKL:n ytimessä :) Tykkään kirpparista myös myyjän näkökulmasta; tavara menee hyvin kaupaksi :)

   Poista
 2. Ihanat lapikkaat, tai ihania löytöjä olet tehnyt. Mä oon vähän kateellinen teidän ihanista kirpputoreista, oispa täälläkin!!! Paitsi että itse järjestettynä ensi viikonloppuna tori täyttyy peräkonttikirppistelijöistä. :)

  Huraa huuto miehellesi!!! Varmasti hieno elämys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän täällä monta hyvää kirpputoria on, mutta monissa on mielestäni ongelmana ylihinnoittelu :/ Mutta nyt kävi hyvä tuuri! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)