9. maaliskuuta 2012

Maailmaa linnun silmin

 Eilen pääsin kokeilemaan miltä lentäminen tuntuu, ihan kirjaimellisesti :)   Avautui tosiaan mahdollisuus päästä kokeilemaan varjoliitoa tandem-kyydissä, Pitkävuoren liitäjiin kuuluvan työkaverini kautta.

Aluksi jo pelkka ajatus hirvitti ja lähinnä korkeanpaikankammon vuoksi tuntui, että jätän tilaisuuden käyttämättä. Mutta tarkemmin ajateltuani totesin, etten voi olla menemättä!! :D 

Suosiollisten tuulten ansiosta pääsimme lentoon moottorikelkan vedon saattelemana Muuratsalon kauniissa Päijänne -maisemissa. Tandemkyytiläisenä minun oli helppoa, kun ei juurikaan tarvinut kuin nauttia matkasta. Muutamia juoksuaskeleita vaadittiin sekä nousussa että laskussa ja tehtäväkseni tuli myös vapauttaa vetoköysi liipaisimella kun riittävä korkeus oli saavutettu.


Kohti yläilmoja

Sitten vaan leijailtiin yläilmoissa niin kauan kuin näillä pakkaslukemilla tarkeni :)  Ja voin sanoa, etten ehtinyt edes ajatella korkeanpaikankammoani koko aikana. Se nousu tapahtui  niin nopeasti, ettei sitä ehdi oikein edes tajuta. Ja ylhäällä leijuminen on jotenkin niin absurdia, ettei sielläkään oleminen pelottanut laisinkaan. Mahtava fiilis vaan oli kaikkinenssa :)


Täältähän näkee kauas!!   
Sellaista seikkailua tällä kertaa :)  Nyt odottelen iltaa ja mieluisia vieraita Helsingistä ja Siuntiosta. Mukava viikonloppu issikka-vaelluksineen odottaa :)

_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)