24. heinäkuuta 2013

Uinu, uinu lemmikkini

Vieläkö muistatte tuon Stephen Kingin kirjaan perustuvan kauhuelokuvan? Huiiiiii! Se oli yksi niistä lapsuuden pelottavimmista elokuvista joita muistan.

Mutta siis, tarkoitukseni ei ollut kirjoittaa tänne elokuva-arviota vaan siitä, että mielestäni on hieno asia, että useat kaupungit tarjoavat asukkailleen mahdollisuuden haudata lemmikkinsä sellaiseen paikkaan, jossa mirriä tai turrea voi käydä muistelemassa vielä jälkikäteenkin. Ja kuinka kauniisti ihmiset ovatkaan lemmikkiensä viimeisiä leposijoja hoitaneet ja koristaneet! Yllätyin ihan :)


Kuopion kaupungin pieneläinhautausmaa sijaitsee Petosen kaupunginosassa, Jynkänvuoren alueella.

Eräänä iltana ollessani juoksulenkillä Jynkänvuoren alueella, ja hieman ehkä eksyksissäkin, niin tupsahdin tosiaan ihan yllättäin Kuopion pieneläinten hautausmaalle. Siinä hämärtyvässä illassa se oli ehkä aavistuksen jopa pelottavakin näky, mutta kun aloin lukea tarkemmin pieniä hautakivien muistokirjoituksia, niin itkuhan siinä tuli :D  Herkistyin ihan, kun niin kauniisti oli ihmiset lemmikeistään kirjoittaneet...







Kotiin päästyäni piti heti ottaa kissa syliin ja silitellä sitä ehkä normaalia kauemmin :)   Toivottavasti ei tarvitse tuolta vielä piiiiiitkään pitkään aikaan paikkaa varata.





Sniiiif!  :´(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)