13. joulukuuta 2013

Sairasloma vai loma sairastaen

Tässä tuli vietettyä sohvan pohjalla 3 päivää. Kotikonnuilla vierailtuani toin tullessani jonkun kivan pienen "tuliaisen" ja sitten pitikin maata räkä poskella tiistaista torstaihin asti kuumeen latistamana. Hassuinta tässä on se, kun sain kuulla että myös kaksi muuta meidän seurueesta oli tullut tähän samaiseen tautiin. Vietimme nimittäin lauantaina isolla kaveriporukalla iltaa Hiekkasärkillä uudehkossa irkkutyylisessä ravintolassa (olipas muuten hauska ilta!! :D). Ehkä joku oli vahingossa aivastanut meidän ruoka-annoksiin, tai jotain.

Mutta aina jotain hyvää jos huonoakin, sain nimittäin "loman" aikana joulukortit hommattua, kirjoitettua sekä postitettua. Lisäksi myös pieni pipotehdas taas lauloi...



Meillä on onneksi tuo yksi kehräävä karvakorva, joka jaksaa aina ilahduttaa olemuksellaan ja olla seurana vaikka viettäisi koko päivän kuumeisena vällyjen alla :)   Kissa taitaa olla enemmän kuin tyytyväinen, että joku on hänen uniseuranaan päivät pitkät.



Sherpa-peitto on Piiparisen mieleen. Siihen on kiva käpertyä unille.

Eilen sain taas seurata oravan touhuja ikkunasta käsin. Huomioin sellaisen seikan, että kun tämä orava oli tunkenut poskensa täyteen pähkinöitä, se kävi piilottamassa niistä osan milloin minnekin;  lumihankeen, kukkapurkkiin, kajakin alle, ikkunalaudalle....  ovelia otuksia! :)   osaisipa itsekin olla yhtä säästeliäs esimerkiksi karkkien suhteen...




Viime päivinä on ollut komeita auringonlaskuja...

Tällä viikolla on heppahommat jääneet vähiin tämän sairastelun vuoksi. Tosin nyt tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus taas mennä ja sunnuntaina olisi myös pitkästä aikaa Hellun pitämä valmennuskin edessä. Sitä taas jännityksellä odotan. Toivottavasti olen ehtinyt parantua siihen mennessä kokonaan, että jaksaa kunnolla panostaa ratsastukseen ja uuden oppimiseen.

Itsenäisyypäivänä olen viimeksi tallilla käynyt. Silloin kävin tekemässä semmosen rentouttavan höntsäilymaaston. Oli kyllä kiva reissu. Ihan alkoi ääneen naurattaan kun laukattiin hangessa pellon reunaa. Heppa innostui niin kovin. Korvat hörössä ja jalat reippaasti harppoen se pinkoi menemään. Onneksi silti myös jarrut löytyivät :)   Tilan omistajan peltoja saa käyttää myös ratsastukseen, kunhan kulkee reunoja pitkin. Tämä on kyllä hyvä juttu siltäkin varalta, että jos ratsastuskenttä on huonossa kunnossa niin voi mennä ainakin pellolle ratsastamaan, jos ei muuta.


Itsenäisyypäivän viettoa maastoreissun merkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)