11. toukokuuta 2015

Vuoden kiireisintä aikaa

Loppukevät tuntuu olevan aina yksi vuoden kiireisimmistä aikajaksoista, ainakin meikäläisellä. Viime viikkoihin on mahtunut niin reissaamista, juhlia kuin pihatalkoitakin. Ja tuntuu, että vauhti sen kuin kiihtyy kohti kesäkuuta.
Tässä vauhdissa voisi alkaa tällaista kontrollifriikkiä jo vähän hirvittäänkin, mutta täytyy yrittää osata nyt nauttia siitä, että on paljon ohjelmaa joka viikolle aina tuonne kesäkuun loppuun saakka. Tuleviin viikkoihin sisältyy niin paljon hyviäkin juttuja, että ihan vatsanpohjaa nipistää kun ajattelen!  Rakkaiden ystävien kyläreissu Kuopioon (tyttöjen viikonloppu, jeee), kisareissu Etelä-Ruotsiin, vähän pidempi kesälomareissu Japaniin, KESÄLOMA, muita lomapäiviä..... ai että. Toki edessä on myös sellaisia ei niin mukavia juttuja, kuten ikkunoiden pesua, ikkunapuitteiden ja aidan maalausta, varaston siivousta, terassin hionta + öljyäminen, terassin kalustus, ynnä muuta pientä puuhastelua kodin ja taloyhtiön hyvän eteen.

Kirjoitin yksi päivä työlistaa, että olisi jotain konkreettista, mistä lähteä liikenteeseen. Siis lähinnä näitä kodin kunnostustöitä ajatellen. Kun tuli jotenkin semmonen olo, että on niin paljon hommaa ettei kykene aloittamaan edes siitä pienimmästäkään...ehkä tiedätte tunteen. En tiedä johtuiko tuosta listasta vai mistä, mutta aika paljon on jo ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa. Ikkunanpuitteiden maalaus on aloitettu, ikkunoiden pesu on edennyt jo yläkerrasta alakertaan, varasto siivottu ja kaatopaikkakuorma kasattu, takapihan jättiläis-Tuija kaadettu (varjosti / lahotti terassia), varaston tiilikaton putsaus sammaleesta suoritettu. Mitähän vielä. Noh, ainakin jonkinlainen alustava suunnitelma myös terassin kalustamisesta on saatu yhdessä tehtyä. Sanoisin kyllä, että hyvä me! Ollaan oltu miehen kanssa ahkeria.


Välillä kevään kiireet hirvittää ja tekee mieli huutaa STOOOOP! ;)

Täällä aletaan olla jo aikalailla lomatunnelmissakin! Tänään juuri töissä laitoin viralliset loma-anomukset esimiehen allekirjoituksella varustettuna henkilöstöhallintoon. Tällä viikolla on perjantai vapaata, sitten ensi viikolla alkaa 1 viikon lomapätkä. Virallinen kesälomani alkaa sitten jo juhannusviikolta, jolloin starttaamme kohti nousevan auringon maata. Eli yhtä lomaa tämä elämä, sanoisinko! :)

Näissä tunnelmissa tällä kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)