11. kesäkuuta 2015

Terassin huoltoa, osa 2

Eilen illalla, kymmenen maissa, istahdin terassin penkille ja huokaisin. Nyt se on valmis! Enää grilli ja pari kukkatelinettä puuttuu!

Parin viikon puunaus ja punnerrus, hikeä ja jokunen kirosana. Kasa kahisevaa Kodin Terraan sekä Ikeaan. Tässä projektin matka alusta loppuun kuvina:


*****


Päädyin öljyämään terassin kahteen kertaan. Ensimmäisen kerran jälkeen terassi oli jo aika hyvän näköinen ja tykkäsin väristä (vaalea, konjakin ruskea). Mutta koska vanhat ja kuivat laudat imivät niin paljon öljyä ekalla kerralla (lähes tuplaten sen määrän mitä olin alun perin laskenutkaan!), päätin tehdä käsittelyn vielä toistamiseen. Pysyypä ainakin pidempään paremman näköisenä. Toki myös väri syveni ja yleisilme tummui sitä myöten.

Toissa iltana käsittelimme vanhat parvekekalusteeni samaisella öljyllä ja eilen illalla kasattiin vielä pari uutta terassikalustetta valmiiksi. Ja vaikka kello oli sitten jo aika paljon ja väsymys kaamea, niin en malttanut olla laittamatta kalusteita paikalleen. Niinpä illan hämärtäessä vielä rymysin terassilla ja möbleerasin paikat kuntoon.

Nyt sitten vaan odotellaan niitä aurinkoisia hellepäiviä ja lämpimiä kesäiltoja. Ja vieraita! :)  Kyllä on hyvä mieli aloittaa huomisen jälkeen kesäloma. Taidanpa poksauttaa kuohuvan auki ja kilistää lasillisen tälle projektille. "Kanpai!" - ja kohti nousevan auringon maata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)