3. syyskuuta 2011

Maalia pintaan

Eilen innostuin viimeinkin korkkaamaan Minoan öljyväripaketin. Siinähän se ilta sitten menikin :)

Hauskaa oli, mutta sotkuista! Inkkari-hahmotelma sai siis vihdoin värin pintaan. Hauskinta tässä on se, että alunperin lyijykynähahmotelmassa inkkari näytti vanhalta mieheltä kun taas maalattuna värien loisteessa siinä oleilee selvästi nuorempi kaveri :D   En siis onnistunut millään saamaan haluttua "sielua" tauluun.

Vuorokauden jälkeen maali on edelleen ihan märkä. Joten jonnin aikaa saa vielä odotella, ennen kuin pääsen tekemään toista kerrosta. Tarkoitus olisi vielä maalata valoja sekä varjoja ja sitä kautta saada hahmoon enemmän elämää. Myös tuohon tyypin paitaan ja asusteisiin pitää saada vielä jotain muutosta, tai muuten näyttää ihan hölmölle. Kasvot on jo aika tarkat, mutta muuten on liian suurpiirteinen :D  ei hyvä.

Inkkari-poika

Tänään on ollut tosi kiva ilta! :)  vaikkakin uuden työpaikan ensimmäinen viikko veti aika hyvin mehut tästä naisesta. Eli siis kovasti väsyttää, mutta muuten oli oikein hauska ja leppoisa perjantai-ilta; mies tuli työreissulta kotiin, leivoin sipuli-sienipiirakkaa "oikeista" metsäsienistä (kiitos miehelleni, joka keräsi ne :) ), saatiin kavereita kylään (joiden mukana tuli myös herkullinen omenapiirakka), saunottiin, maisteltiin vähän hyviä viinejä, syötiin ja höpöteltiin. Tämmöstä touhua on ollutkin jo vähän ikävä. Kesä meni joteinkin tosi nopeasti, eikä juuri lainkaan ehditty viettää tämän kaltaisia iltoja. Mutta siis, kiitos vieraille, oli kivaa :)

Olin suunnitellut myyntikeikkaa Sepänkadun kirpputorille huomiseksi tai sunnuntaiksi, mutta huonolta näyttää kelin suhteen :(   Eihän sinne vesisateessa viitsi.  Toivottavasti keli tuosta paranee. Ois nimittäin monta pussillista vaatteita ja kenkiä lähdössä myytäväksi, ja nyt on viimeinen ulkokirppisviikonloppu tälle kesää. On niin paljon helpompaa mennä sinne paikan päälle myymään, kun ei tarvitse erikseen hinnoitella ja säätää. Jos vie sisäkirppikselle, niin sitten on ne kalliit pöytävuokrat ja hirveä homma hinnoitella. Ja pelko varkaista, yms.  Toki huuto.net olisi myös hyvä vaihtoehto myydä tavaraa pois, mutta siellähän se vasta homma onkin, kun pitää ottaa kuvat tuotteista ja räätälöidä myynti-ilmoitus. Liian saamaton sellaiseen touhuun :D

Näihin tunnelmiin...
  - Kaline


Viikon tietoisku:

Oletko huomannut / tiesitkö, että....

Facebookin myötä ilmoille on kajahtanut uusi käsite "humble brag", eli piilokerskailu. Se on keino tuoda itseään esille näennäisesti vähätellen mutta kuitenkin hyvässä valossa. Englanniksi ilmiöstä käytetään tosiaan termiä humble brag. Se tarkoittaa suoraan käännettynä nöyrää kehuskelua, mutta sen voisi kääntää myös piilokehumiseksi. 

Piilokerskailu voisi kuulua sosiaalisessa mediassa vaikkapa näin: "Olen vaikeassa tilanteessa: pääsin töihin kahteen huippufirmaan, mutta en tiedä kumman valitsisin." Tai sitten: "Hemmetti!! Miksi Barbadokselta ei saa hyvää ruisleipää. Onpa kurja loma."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)