31. elokuuta 2011

Kiirettä pitää!

Ollut melkoista haipakkaa tämä ja viime viikko. Syynä tähän on työpaikan vaihdos. Päivät menee tiiviisti uudessa työssä ja illat ovat kuluneet uusien työvälineiden käytön opetteluun. Mac -konetta aina kaikki kehuu, mutta näin 3 päivän käyttökokemuksen jälkeen ikävöin edelleen kovasti takaisin windows-maailmaan :)  Myös kännykkä meni vaihtoon ja on pitänyt sitäkin ihmetellä illat läpeensä.

Viime viikonloppuna innostuin neulomaan "maailman rumimpia" villasukkia taas vähän eteenpäin. Haluan saada sukat mahdollisimman nopeasti valmiiksi, jotta pääsen neulomaan sellaista jättikauluria samaisesta langasta. Ostin uuden tummanvihreän syys-/talvitakin (maihinnousutakki), ja haluan päästä mallailemaan toivon mukaan onnistuvaa kauluria sen kanssa :)

Polvisukka -malli. Novitan Noki -lanka.

Nyt on sen verran taas ohjelmaa illaksi luvassa, että jää nämä kuulumiset näinkin lyhyeksi. Toivon mukaan kiireet hieman helpottaa, kun opin töissä uuden talon tavoille ja jaksaa sitten iltoisin tehdä jotain muutakin kuin häslätä ja ressata :)

Sain edellisestä työpaikastani läksiäislahjaksi nätin kukka-asetelman ja muistivat minua myös koskettavalla puheella sekä korusetillä.


Olen innostunut kukista viime aikoina todella paljon ja olenkin ostanut silloin tällöin leikkokukkia sisälle tai parvekkeelle. Ihan vain mieltä piristämään :)

Neilikat syksyn väreissä

Mutta siis, palaan asiaan, kun on paremmin aikaa kirjoitteluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)