8. elokuuta 2011

Matkalla kasvimaalle

Tänään oli niin kaunis alkusyksyn ilta, että päätin ottaa vihdoinkin kameran mukaan kasvimaalle. Vuokrasimme tosiaan keväällä ystäväni kanssa viljelyspalstan Jyväskylän kaupungilta ja Survo-Korpelan pelto sijaitseekin tuossa mukavasti muutaman sadan metrin päässä kotoota :)

Voin suositella tuota viljelyspalsta -touhua kaikille, jotka asumismuotonsa puolesta eivät voi omalle pihalle kasvimaata muokata. Viljelyspalstan vuokrat ovat todella edullisia ja palsta on mielestäni aika suuri pläntti (kesäpalstat: 16 € / 100 m2).

Vaikka kasvimaan hoito on aika rankkaa touhua kaikkine kasteluineen ja rikkaruohoineen on se mielestäni kuitenkin antanut huomattavasti enemmän iloa kuin vaivaa. Eikä pelkästään se sato, vaan se ihana tunnelma joka siellä on! Kun ei voi vielä saada omaa maalaistaloa tiluksineen, niin tästä on oikein hyvä aloittaa :)

Koska kuvia tuli napsittua oikein urakalla (taisin "hieman" innostua), niin laitan ne kahdessa osassa. Tässä siis kuvia aiheesta "matkalla kasvimaalle" :D  Survo-Korpelan tila on niin valloittava pihapiirineen, että pakkohan sitäkin oli vähän kuvailla...

ps. palaan myöhemmin sitten itse kasvimaahan sekä sen satoon ;)

Kartanon pihatie

Kelpais molemmat! Talo sekä fillari!! :)
Köynnös kipuaa korkeuksiin
Talli
Siellä se näkyy jo

Perillä!1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)