18. elokuuta 2011

Sataa, sataa, ropisee

Kyllä tais mustikat jäädä mun osalta nyt metsään. Monta päivää jo satanut, eikä loppua näy. Toivottavasti perjantaina ois poutaa. Sitten ois vapaapäiväkin, joten ehtis myllertää mättäillä ihan rauhassa valoisaan aikaan.

Odotan postista mieluisaa pakettia. Tilasin pari viikkoa sitten kauan haaveilemani "taitelijan tarvikkeet" -paketin :D  Eli sitten ois tarkoitus vähän herätellä piirustus ja maalaustaitoja uudelleen eloon. Tilasin Minoa:lta sellaisen valmiin paketin, jossa on kaikki tarvittava aloittelevalle maalarille. Otin vesiohenteiset öljyvärit, ettei tarvii tärpätin katkussa maalailla. En ole maalannut öljyväreillä kuin pari kertaa aikaisemmin (ja siitäkin on jo varmaan kymmenen vuotta), joten luvassa on varmasti aika mielenkiintoisia töherryksiä, jota ehkä taiteeksikin voi sitten kutsua :D

Tänä vuonna "olen harkinnut jo liian kauan" -hankintalistalla on taiteilijatarvikkeiden lisäksi myös sukset. Eli olen valittanut jo aivan liian kauan (joka ikinen talvi), että oispa sukset. Noh, tänä vuonna aion marssia suksikaupoille heti ensilumen laskeuduttua tonttiin. Hiihtäminen on varmasti hyvä vaihtoehto talvella juoksemiselle. Ja tekee hyvää myös toimistotyöläisen hartioille ja selälle.

Hankintalistalle lukeutuu myös seinämaalit sekä saunavaha. Eli pintaremonttiakin pitäisi taas jatkaa. Mutta tätä en uskalla kyllä vielä julkisesti luvata.... ;)  Pysyköön siis vielä harkinnassa. Heh.

Talven mittaan tarkoitukseni on myös neuloa. Löysin kesällä aivan ihanan uuden langan Novitalta ( Noki -lanka ). Siitä olen aloittanut jo villasukat ja lisäksi on tarkoitus tehdä semmonen jättikauluri / putkikaulahuivi. Voisin laittaa joskus myöhemmin kuvaa ja ohjetta niihin. Eli palaan aiheeseen.

Paljon on siis suunnitelmia syksyn ja talven varalle. Lisäksi pitää toki muistaa käydä töissäkin ja opiskella opinnot loppuun. Eli eipä käy aika pitkäksi :)


Singin' in the RainEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)