8. elokuuta 2011

Tervetuloa RTS:n seuraan!

Lähestyvä syksy tuo mukanaan monenlaista. Luonto muuttuu kirkkaan vihreästä lämpimiin syksyn väreihin. Lähes helteisistä päivistä huolimatta illan pimeys tuo mukanaan jo viileän tuulahduksen ja tekee mieli kaivaa kaapin kätköistä villasukkaa ja vilttiä.

Minulle syksyn läheisyys merkitsee myös sitä, että sisälläni herää kauhea halu tehdä luovia asioita ja vangita luonnon muutosta esimerkiksi paperille. Tekee mieli maalata, kirjoittaa, piirtää, neuloa, veistää ja ties mitä. Myös uudet liikuntamuodot vetävät puoleensa. Kesän laiskottelu ja auringossa makaaminen ei enää kiinnosta. Pitää toimia, liikkua, toteuttaa.

Tämän motivaatiopiikin innoittamana päätinkin taas herättää jo kerran haudatun RTS-blogini uudelleen eloon. Toimikoon tämä sivusto siis eräänlaisena päiväkirjana, jonne voin kerätä kirjalliseen muotoon ajatuksia elämästäni ja sen tapahtumista. Ja mikäs sen mukavampaa, jos on jostain löytyy joku, joka haluaa ajatuksen juoksuani seurata ja lukea.

Lämpimästi siis tervetuloa ajatusteni maailmaan! :)  ja oikein mukavaa alkusyksyä. Vai puhutaanko kuitenkin vielä kesästä. Ei syssyillä ihan vielä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)