15. elokuuta 2011

Syksy tekee tuloaan

Elokuu se ois sitten jo puolessa välissä ja tälle viikolle luvattiin vielä ihanan kesäiset kelit. Vaikka päivät käyvät vielä lähellä hellerajoja, on minun vaikea kuvitella enää meneväni uimarannalle tai jätskille. Elän kai jo ihan syksyssä, kun meinasin tänä aamuna laittaa paksut neulesukkahousut hameen alle :D Tajusin onneksi kurkata lämpömittaria.

Käväisin viikonloppuna pikavisiitillä Espoossa, Siuntiossa ja Helsingissä. Espoossa kävin jättämässä väliaikais-hyvästit Pariisiin muuttavalle ystävälleni. Siuntiossa vietettiin ystävien kanssa perjantai-iltaa grillailun ja chillailun merkeissä. Kävimme myös katsomassa kerrassaan ihastuttavia tinker-heppoja siuntiolaisella hevostilalla. Niistä alla vähän kuvareportaasiakin. Lauantataita vietettiin samalla ystäväporukalla Pihlajamäessä ja illan mittaan käväistiin myös Flow-tunnelmissa Suvilahdessa.

Ihanat tinker-tammat

Koppoti koppoti... :)

Mieheni viimeisistä muuttotavaroista löytyi luistin ilman paria ja ennen kuin ehdin kiikuttaa sitä varastokoppiin pölyttymään keksin sille uuden käyttötavan. Se sai uuden elämän vähän esteettisempänä esineenä kuin kenties aiemmin:

tässäpä siis uusi kukkatelineeni parvekkeen seinää koristamassa

Nyt täytyy asennoitua arkiseen aherrukseen ja siirtyä toimistomoodiin. Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä töiden jälkeen mustikan metsästykseen. Toivottavasti ovat vielä hyviä, eikä sormiin poksahtelevia ylikypsiä mössö-marjoja. Harjoittelin viime viikolla tekemään tooosi hyvää mustikka-juustokakkua, joten sitä luvassa ehdottomasti lisää, jos mustikoita löytyy. Reseptin voisin naputella tännekin joku päivä, kunhan vain ehdin! Se on nimittäin helppo ja hyvä ohje. Eikä siihen tarvi edes uunia! :)

Sellaisia tunnelmia tällä erää. Leppoisaa viikkoa kaikille!

Navetan edustakin on sonnustaunut syysloistoon. (Pitkäsenkylä, Kalajoki)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)