17. helmikuuta 2012

Haasteena haaveilu

Jeee, perjantai! Ihanaa. Huomenna aamulla ei kello herätä ja aamupuuron saa syödä kaikessa rauhassa sohvalla sanomalehden kera.

Höttiäisen Höpötelmiä –blogista heitettiin minulle haaste tällä viikolla. Ja tämä haaste kuuluu näin: "Kerro (ilman minkäänlaista huonoa omatuntoa materiasta), mitkä 5 tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat." Eli ei muuta kuin miettimään, että mitä JOS :D

Huom. alla olevat kuvat eivät ole omiani. Olen lainannut niitä netistä. Kiitos ja anteeksi.

Uno
Oma talo jossain unelmatontilla, Suomessa. Haaveissa olisi mansardikattoinen vanha omakotitalo talli- ja piharakennuksineen järven tai muun vesistön läheisyydessä. Hevosia ja muita eläimiä toki kuuluisi tähän samaan pakettiin. Siellä sitten voisi touhuilla kesämekossa ja kumisaappaissa. Heittää heinää seipäälle ja nauttia pullakaffet metsänreunassa. Rakas mieheni veistelisi puista kajakkia liiterin edustalla. Haaveilua, haaveilua :)Dos
Maa- ja/tai viinitila Italiassa. En vain osaa päättää olisiko se Sisiliassa vai Pohjois-Italiassa, jossa vuoret piirtää jylhää horisonttia. Noh, mutta anyway. Siellä olisi vanha harmaa kivitalo, viinikellari, viinipeltoja silmänkantamattomiin. Rakastan sitä tuoksua, joka vallitsee helteisenä iltapäivänä Italian maaseudulla... :)


Tres
Oma taidestudio. Iso ja avara tila, jossa voisi rauhassa maalata ja sotkia ilman, että tarvitsisi aina siivota jälkiään. Sellainen vanha ja valoisa kerrostalohuoneisto, jossa on korkeat huoneet, leveät ikkunan laudat, lankkulattia ja kakluuni nurkassa.Cuatro
Oma hevonen. Kaunis ja ylväs. Eläinkunnan kruunu. Silkkinen harja hulmuten se nelistäisi pelloilla. Olen ollut jo pitkään hirmuinen Tinker-rodun fani.

Koppoti, koppoti

Cinco
Moottoripyörä (+ matka). Joskus mieheni kanssa puhuttiin, että olisi mahtava toteuttaa sellainen matka, että ajaisimme moottoripyörällä Kosovosta Montegneroon ja sieltä edelleen Bosnian kautta Kroatiaan. Ajatus lähti siitä, että mieheni haluaisi viedä minut joskus Kosovoon, jossa hän on ollut aikoinaan töissä vuoden päivät. Minulla taas haaveena ollut pitkään päästä käymään Kroatiassa. Ja toki se moottoripyöräkin olisi kiva :)


Tällainen matka edellyttäisi varmaan A-ajokortin hankintaa myös meikäläiseltä :D

Sellaisia unelmia tällä erää. Näihin tunnelmiin...
   Kaline

1 kommentti:

 1. Heii ihania haaveita. Sullahan oli haaveet valmiina.

  Teidän viinitilalla voitaisiin tulla sitten aina lomaileen!!:)

  Tuon oman taidestudion voisin myös mielellään ottaa. Vaikka omistankin oman askarteluhuoneen niin silti ne härpäkkeet lojuu yhtäkkiä keskellä olohuonetta. Kummallista. :)

  Täällä maalla tahtoisin asua, mutta ehkä jos olisi mahdollista järven rannalle muuttaa niin sen voisin ehkä tehdä!:)

  Meidän moottoripyörä myytiin pois viime vuonna. Enää ei paljoa ajella. Vähän ikävä ajohetkiä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä vaikka sitä joskus vielä villiintyis. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)