22. helmikuuta 2012

Tuolin kohtalo

Olen tehnyt pientä pintaremonttia kotiimme nyt viimeisen viikon aikana melkoisen ahkerasti. Seinät ovat saaneet tähän päivään sopivan värityksen. Tai ainakin minulle sopivan värityksen...tiedä sitten muista :) Värit ovat aika pitkälti ruskean eri sävyjä.

Suurin työ oli siinä kun tein yhden seinän täyteen kuviota Tikkurilan Oasis -sabluunalla. Hyviä hermoja vaadittiin ja kärsivällisyyttä, että sai kuviot kohdistettua suunnilleen suoraan ja että sai sabluunan pysymään oikeassa kohdassa sillä aikaa, kun toisella kädellä töpötti maalia siihen. Mutta kova työ palkittiin;  lopputulos on mielestäni aika kiva :)

Laitan joku päivä kuvia siitäkin, kunhan saan ne kamerasta tietokoneelle.

Löysin kaapista viime vuonna ostetun punaisen huonekalumaalin. Ja kuten alla olevasta kuvasta huomaa, niin myös keittiön vanha valkoinen pinnatuoli joutui maalausinnostukseni tulilinjalle :)  Kuva on todella huonolaatuinen...kännykällä otettu..


Tuolissa on nyt kaksi kerrosta maalia ja ajattelin vielä yhden kerroksen laittaa, niin tulee varmasti hyvä. Sitten olisi vielä toisen tuolin vuoro. Alunperin tämä punainen maali on ostettu tuota taustalla hieman näkyvää punaista lipastoa varten. Siitä on todella pahasti maalit kuluneet, joten se on työlistalla sitten seuraavana, kun seinien ja tuolien maalaus on saatu päätökseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)