12. helmikuuta 2012

Ilta sunnuntain

Aamupäivällä tuli käytyä niin rankassa jumpassa, että loppu päivä on mennyt aika väsyneissä fiiliksissä. Joskus tekee ihan hyvää vetää fyysisesti ihan piippuun. Se pakottaa ainakin rentoutumaan, jos ei muuta :D

Sunnuntai-illan ohjelmassa on ollut sohvalla pötköttelyä, graavilohta ja vähän muita herkkuja, Italia-aiheinen leffa ( + haaveilua omasta talosta Italian maaseudulla) sekä vähän yritystä tehdä jotain luovaa paperille.

Piiparinen on ottanut tänään aika rennosti. Se osaa nauttia kissan elämästä kyllä täysin rinnoin. Kateeksihan sitä joskus käy, kun itse joutuu lähtemään töihin ja tämä herra jää vain tyytyväisenä peittoihin nukkumaan. Vähän silmäänsä raottaa ja kääntää kylkeä :)


 Sherpapeiton lämmössä on kiva nukkua :)

Tämän illan taiteilut ei mennyt ihan toiveiden mukaan. Aina ei maalit ja kynät tottele omia ajatuksia. Mutta sen verran monta tuntia tuli tuota tehtyä, että saa nyt kelvata.


Ensin hahmotelma, sitten kissan hoitoa Piiparisen käskystä, ja lopulta maalit pintaan

Jostain syystä olen aina tykännyt maalata lähinnä sinisellä, punaisella ja mustalla. Sen huomaa myös väripaletista, joka alkaa olla aika toispuoleinen. Kohta on ostettava uudet värit. Ehkä voisin ostaa pelkkiä värinappeja, kun en tarvi kuin noita tiettyjä värejä :)

Alla lopullinen versio. Eli akvarellimaalaus, jota on viilattu vielä photoshopilla pikaisesti.


~ Sixth Sense ~

Semmoista tänään. Näissä tunnelmissa kohti uutta viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)