29. tammikuuta 2012

Kadonnutta luovuutta etsimässä

Tänään iski joku luovuuden puuska ja piti heti kaivaa hahmotelmavihko esiin. Nähtävästi myös "sunday blues":in vallitessa voi saada jotain aikaiseksi, vaikka lähestyvä maanantai työviikkoineen yleensä ahdistaa jo valmiiksi :) 

Syksyllä totesin, että öljyväreillä maalaaminen on jokseenkin hankalaa ja päätinkin nyt palata vesivärien pariin, jotka ovat meikäläiselle huomattavasti tutummat työvälineet mitä maalaamiseen tulee. Tänään paperille syntyi tällaista tulosta:

Maalausvaiheita. Kuvan saa isommaksi klikkaamalla sitä.

Lopullisesta maalauksesta on nyt olemassa kaksi versiota. Alkuperäinen versio, eli itse akvarelli-maalaus lepäilee nyt tuolla lipaston päällä kuivumassa. Tässäpä kuva siitä:

Signeeraus puuttuu vielä...

Lisäksi tein myös toisen version;  tietokoneversion eli näytölle sopivan version :)  Olen muokannut tätä versiota hieman PhotoShopin avulla. Tässä versiossa tietyt värit tulevat paremmin esiin, mutta toisaaltaa myös maalauksen luonne muuttuu tässä erilaiseksi.

~ Hope ~

Sellaista taiteilua tänä iltana :)  Olenpas muuten kirjoitellut tänne nyt ahkerasti!!! :D  Voin luvata, ettei tämä blogi ihan näin tiuhaan tule jatkossa päivittymään...nyt vain jostain syystä oli asiapitoinen viikonloppu tai jotain :)

Näihin tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)