24. toukokuuta 2012

Diagnoosina matkakuume

Meillä oli miehen kanssa suunnitelmia lähteä viime jouluna matkalle, mutta sitten se jotenkin jäi ja peruuntui koko suunnitelma. Siitä asti on sitten erinäiset matkatarjoukset ja esitteet vetäneet minua puoleensa kuin kakku hilloa. Mies oli omalla reissullaan vuoden alusta Australiassa 10 viikkoa, eikä minulla ollut mahdollisuutta lähteä mukaan. Eikä minulla ollut mahdollisuutta lähteä talvella muutenkaan minnekään, kun ei ollut lomakertymiä. Mutta nyt on, nimittäin kesäloma!! :)

Matkakuume on noussut jo semmosiin sfääreihin, että oli ihan pakko löytää siihen lääkettä. Ja apteekkina toimii tällä kertaa Kreikka. Reissu on kesäkuun puolessa välissä, juhannuksen aikaan. Viikon reissu.


Santorini, KreikkaNäillä näkymin lähden matkalle ihan yksin. En saanut ketään mukaani, joten tuleepahan nyt tämäkin koettua. Uskon kyllä pärjääväni loistavasti yksinkin ja tekemistä varmasti aina keksii, mutta ainoa mikä ehkä vähän ahdistaa on se, että sitten joutuu käymään ravintolassa syömään yksin, eikä ole ketään jonka kanssa jakaa kivat kokemukset.

Tämän reissun tarkoituksena on ladata henkisiä akkuja sekä "aurinko" akkuja. Lepoa ja lämpöä. Eli suunnitelmissa on käydä rannalla palvomassa aurinkoa (kesäkuussa siellä on n. +30 °C), syödä hyvin, patikoida ja/tai vuokrata pyörä, jotta voi tutustua saareen vähän pidempiäkin matkoja.

Olen ostanut vasta lennot kohteeseen, joten hotelli on vielä hakusessa. Ajattelin ensin tutustua saareen netin kautta ja katsoa sitten, että mistä päin se hotelli kannattaa varata.
Semmoisia (matka)tunnelmia tällä kertaa :)  jos tiedät jonkun joka olis innostunut lähteen mukaan matkalle, niin allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä!

     - KaLine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)