16. toukokuuta 2012

Vuosirenkaat

Kannosta voidaan laskea vuosirenkaat eli lustot, joiden lukumäärä osoittaa puun iän. Vuosirenkaista näkee myös minä vuosina on ollut hyvä vuosi, eli puu on kasvanut hyvin myös paksuutta.

Niin sitä vanhenee, vuosi vuodelta. Henkisesti tunnen itseni edelleen ehkä noin parikymppiseksi, mutta valitettavasti ulkokuorelta en niinkään :D  Vuosirenkaita on kertynyt tämänkin "rungon" ympärille. On lisäkiloja, on ryppyjä, on erilaisia pikkuvikoja ja kolotuksia. Enää ei pysty valvomaan koko viikonloppua ilman seuraamuksia tai juhlimaan ilman krapulaa. Syöty suklaalevy tuntuu siirtyvän suoraan suusta jenkkakahvojen täytteeksi ja laiskuutta unohtuneet jumpat ilmoittaa itsestään selkäkipuna.

En ole varsinaista kolmenkympin kriisiä käynyt vielä läpi, mutta joskus heikkona hetkenä, saattaa alkaa ahdistamaan. Tulee kyseenalaistettua omaa elämää. Tätäkö tämä minun elämä nyt on? Mitä odotuksia omalle elämälleen on asettanut, ja kuinka ne ovat toteutuneet. Sitä niin helposti yrittää asettaa itsensä siihen radalle, jota yhteiskunta yleensä noudattaa, ja jos vähän poikkeaa siltä, niin tuntee itsensä usein hyvin epäonnistuneeksi tai ainakin hyvin erilaiseksi. Olen 31, ei ole lapsia, asumme mieheni (ja kissan) kanssa yksiössä, emme ole naimisissa saati kihloissa, emme omista mitään tai ole asettuneet minnekään. Mitään vikaahan tässä yhtälössä ei ole (ja olen hyvin onnellinen tästä kaikesta!), mutta miksi silti joskus tulee se olo, että meiltä odotettaisiin jotain muuta... Onko nämä ympäristön luomia paineita, vai omassa päässä olevia oletuksia. Kas siinäpä miettimistä.

Tänä aamuna herätin mieheni laulamalla itselleni Paljon onnea vaan -laulun :)  Tällainen pieni viaton muistutus päivänsankarista, heh. Tänään olen myös nauttinut herkullisen intialaisen lounaan hyvän ystävän seurassa, saanut lukuisia mieltä piristäviä synttärionnitteluja, nauttinut ensimmäisestä kunnon lämpimästä kesäpäivästä ja hankkinut itelleni jotain kivaa...


Fornarina Marvi Dress

Olen salaa haaveillut Fornarinan Marvi -mekosta, mutten ole raaskinut ostaa kun sen verran hintava läninki on kyseessä. Noh, sattuipas käymään niin kivasti, että Ellokselta tuli alennsukoodi, jolla sai -50% alennusta haluamastaan tuotteesta, ja mikä parasta, myös merkkituotteista! Eihän siinä auttanut kuin laittaa kiva kesämekko tilaukseen :)  Synttärilahjaksi.

Tähän mekkoon sopisi loistavasti farkun väriset ballerinat tai tennarit, jotka bongasin Anttilan tennarilaarista. Edulliset parinkympin farkkutennarit kyseessä:Tänään ehkä vähän mansikkakermakakkua ja skumppaa, huomenna vapaapäivän viettoa helatorstain merkeissä. Toivottavasti tulee aurinkoinen ja lämmin keli! :)  Viikonlopuksi matkaan Siuntioon ottamaan kesää vastaan ihanien ystävien seurassa. Luvassa on grillausta, saunaa, ja paaaaljon höpöttämistä ja kuulumisten vaihtoa. Jipi jeeei!4 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä tämänkin kautta!! Höhhöh, mitkä ihmeen liikakilot jne.. Voi sua. Mulla varmaan se kriisi alkaa lähestyä "miksei mikään haaveistani toteudu". On vain tällä tytöllä suuret haaveet, ei pysy jalat maassa niinkuin esimerkiksi siellä!!:) IHANA MEKKO ja kengät. Mukavia kesän vastaanotto hetkiä ja iloista syntymäpäivän aurinkoista iltaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos :) Ja oikein ihanaa kesän odottelua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Heiiiiiiii minulla olisi sinulle jotain blogissani!!:)

  VastaaPoista
 4. Kah, nyt vasta huomasin. Täytyypäs ottaa joku päivä työn alle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)