5. tammikuuta 2015

Hiihtoja ja juhlahulinoita

Meidän vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä, kotona. Työpäivän päätteeksi käytiin kaupassa ja missattiin juuri oviansa sulkeva rakettikauppa. Eivät enää suostuneet myymään meille, kun olivat jo kassaa laskemassa. Eli ei raketteja tänäkään vuonna. Sen kerran kun oltais pari kymppiä uhrattu raketteihin, niin ei. Ei sitten :D   Menimme illan päälle sitten kuitenkin naapureiden mukana alas uimarannalle katsomaan, kun he ampuivat omia rakettejaan. Myöhemmin illalla ajoimme vielä keskustaan katsomaan sataman ilotulitusta. Olihan siinä pauketta kerrakseen. Ja omat rahat säästyi.


Tehtiin kotona "pikaruokaa" uuden vuoden kunniaksi, eli ranskalaiset ja makkarat uunin kautta ääntä kohti. Hyvää oli kun sotki siihen joukkoon vähän chili-grillisalaattia ja aurajuustoa.

Naapurissa jaksoivat juhlia pitkälle yöhön karaokea hoilaten :D   Tuo ilakointi, juhliminen, puheensorina ja laulu ei meitä haitannut. Päinvastoin; hyvä että edes joku jaksaa vielä juhlia aamuun saakka!

Uudenvuodenpäivänä kävimme yhdessä tallilla ja sen jälkeen vielä hiihtämässä Siilinjärvellä. Ollaan nyt ajettu muutaman kerran Siilinjärvelle hiihtämään, koska siellä on olleet paremmat ladut kuin täällä Kuopiossa. Hieman on ihmetyttänyt, kuinka huonosti Kuopion kaupunki on hiihtoladuistaan tänä vuonna huolehtinut.... :/    Täällä on kuitenkin todella innokasta hiihtokansaa.

Olen nyt käynyt hiihtämässä 5 kertaa. Kilometrejä on kertynyt noin 76 kilometriä perinteistä lykkien. Mies on hiihtänyt jo varmaan pari sataa kilometriä enemmän kuin meikäläinen.... johan minä sain yksi yö soitella sen perään, kun huolestuin jo niin kovin, kun häntä ei näkynyt eikä kuulunut hiihtolenkiltä. Mutta huoli oli turhaa....siellähän se vielä veisteli Puijon mäkisiä rinteitä otsalampun valossa... :D



Eilen sunnuntaina oli kummityttömme ristiäiset Jyväskylässä. Ajelimme sinne ja takaisin ihan vain päiväseltään. Paluumatkalla tosin poikkesimme nopeasti myös Äänekoskella, kun kävimme tekemässä siellä hieman uusia suksihankintoja.

Kummitytön ristiäiset olivat oikein mukavat. Oli kiva nähdä ystäviä ja tuttuja. Ja ennen kaikkea oli huippua päästä tutustumaan kummityttöön! Mikä hurmaava pieni tukkajumala siellä olikaan meitä vastassa. Tuuhealla ja paksulla hiuspehkolla hänet siunattu jo syntymästä lähtien :)

Rintamamiestalon tunnelmia



Tässä hiljalleen on taas asennoiduttava tähän perusarkeen. Joulut ja muut pyhät alkaa olla takana päin ja kohti kevättä mennään. Mun pääkoppa on jo ihan sekaisin näistä päivistä;  milloin on pyhä, arki, lomapäivä, työpäivä, välipäivä.....ääääh!! :D  Ei meinaa enää perässä pysyä. Nyt saa vielä yhden pyhäpäivän tässä viettää keskellä viikkoa Loppiaisen merkeissä ja sitten onkin työn täyttämää arkea aina tuonne talvilomaviikolle saakka.

Täytyy kyllä nyt todeta ja tänne muistiin kirjoittaa, että mulla on ollut aivan ihana joulun ja uudenvuoden aika tänä vuonna! Viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella mukavia ja rentouttavia. Kiitos siitä.

Näissä tunnelmissa tällä kertaa...
  ~ Kaline ~



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)