12. tammikuuta 2015

Ihana viikonloppu!

Takana huikea viikonloppu hyvien ystävien kanssa! Eilen tuntui ihan haikealta palata takaisin kotiin ja normi arkeen. Perjantaina ajeltiin siis työpäivän päätteeksi Helsinkiin, jossa yövyimme ystäväpariskunnan luona valmistautuen seuraavan päivän ristiäisiin.


 
Pitkäaikaisimman lapsuuden ystäväni kaunis tyttövauva sai nimen lauantaina Pihlajamäen kirkossa. Oli kyllä jotenkin niin tämän perheen näköiset kastajaiset, että! :)   Heidän häistään ennestään tuttu pappi itketti meitä taas kauniilla ja henkilökohtaisella puheellaan. Myös ristimisen päättänyt lauluesitys sai kyynelkanavat aukeamaan yhdellä jos toisellakin. Todella koskettava ja kaunis tilaisuus kyllä oli.

Lauantai menikin sitten pitkälti ristiäisjuhlien merkeissä. Juhlien jälkeen illalla ehdittiin vielä hetken aikaa istua isommalla kaveriporukalla Pihliksessä, ennen kuin jatkettiin matkaa Siuntion kauniiseen maalaispitäjään, kummipojan ja ystäväpariskunnan luokse yökylään.

Meillä oli oikein mukava lauantai-ilta. Saunottiin, löhöiltiin sohvalla, katsottiin telkkaria, paistettiin makkaroita takkatulen lämmössä, höpöteltiin ja leikittiin reippaan ja aktiivisen kummipojan kanssa. Hänen touhujaan on aina niin kiva seurata. Miehet uskaltautuivat käymään myös hyytävän kylmässä joessa saunan päätteeksi. Hrrrrr!




Sunnuntaina ehdittiin vielä käydä porukalla ulkoilemassa ja laskemassa rattikelkalla mäkeä läheisen kylpylän mäkimailla. Olihan muuten kivaa! :)   en muistakaan, milloin olen viimeksi laskenut mäkeä.

Paluumatkalla pysähdyttiin vielä Lahden keskustassa syömään todella makoisat raviolit ja muut italialaiset herkut Mamma Maria -ravintolassa. Ravintolaa voi kyllä erittäin mielellään suositella kaikille, jotka Lahden suunnalla liikkuvat. Niin oli hyvää ruokaa!

Iso kiitos vielä molempien yöpaikkojemme isäntäväelle! :)  oli huippua nähdä.

Näissä tunnelmissa kohti kevättä ja piteneviä iltoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)