23. lokakuuta 2013

Ensilumi...

..tuli tänä vuonna Kuopioon 16.-17. lokakuuta välisenä yönä. Ihan säpsähdin kun avasin viime torstaina aamutuimaan sälekaihtimet ja maa oli jo paksulti lumen peitossa.

Taloyhtiön pihatalkoot eivät sen vuoksi olleet tänä syksynä kovin kummoinen menestys, koska pihalle ei pystyttyä juurikaan mitään tekemään... Ja minä onnistuin missaamaan (tarkoituksella ;)) yli puolet talkooajasta, kun olin tallilla hevosta hoitamassa :D  Kerkesin paikalle juuri sopivasti evästauon aikaan ja toki illalla myös taloyhtiön illanviettoon. Meillä on oikein mukava naapurusto ja tullaan kaikki hyvin juttuun keskenämme. Se on kyllä huippu juttu! Sovittiin parin naapurin kanssa, että mennään yhdessä ratsastamaankin joku päivä. Hekin entisiä hevosihmisiä ja toivoivat kovasti uutta kipinää harrastamiseen.


Lauantaina iski oikein kunnon myräkän iltapäivästä..

Hoidin kyllä oman osuuteni jo viikkoa aiemmin, kun ahkeroin pihalla useamman tunnin "haravoimalla" lehdet keräävällä ruohonleikkurilla. Kauhea homma, mutta kävi hyvin ulkoilusta ja liikunnasta samalla :)  Tosin piha oli jo seuraavana päivänä lähes saman näköinen, kun myrskyävä tuuli heitti puista lisää lehtiä pihaan...




Eilen askartelin-paskartelin vähän onnittelukorttia ynnä muuta kivaa. Kävin maanantaina Tiimarissa ostoksilla, kun siellä on nyt joku varastontyhjennys (osta 3, maksa 2) menossa. Sain aika huokeaan hintaan paljon askartelu- ja maalaustarvikkeita. Nyt kun vain olisi aikaa toteuttaa noita kaikkia ideoita :)



Tiimarissa oli paljon nättejä käsintehtyjä papereita, yms.

Myös pieni "pipotehtaani" on taas laulanut. Viime viikolla neuloin kaksi pipoa ja sain hyvään mittaan myös vinoraitaneuleella toteutetun kaulurini. Löysin nyt myös tosi kivan (mutta aika vaikean) palmikko-villasukkien ohjeen, jota voisin kokeilla sitten seuraavaksi...

Tämän päivän keli on jokseenkin masentava;  yön aikana satanut uusi lumi sulaa jo kovaa kyytiä kenkiä kastelevaksi loskaksi, kun taivaalta losottaa kaatamalla vettä. Tuulee myös kovasti. On niin harmaata ja märkää. Yök. En tykkää yhtään. Tänään voi olla vähemmän mielenkiintoinen tallireissu, koska ratsastuskenttä on todennäköisesti yhtä kuravelliä ja maastopolut liukkaita. Sellaista tänne tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)