2. lokakuuta 2013

Sienisatoa ja muita kuulumisia

Monenlaista touhua on riittänyt lähiviikoilla. Eilen perkasin ja pakastin ämpärillisen sieniä. Mies toi nämä kivat tuliaiset anoppilasta Uuraisilta, jossa oltiin ahkeroitu sienimetsällä kauniissa syyssäässä. Suppilovahverot ja kanttarellit menivät ensin paistinpannulle ja sen jälkeen sopiviin annospussiin pakasteeseen. Osa tosin syötiin jo samantien kermaisen uunilohen kanssa. Nam! :P




Maanantaina meillä kävi vieraita kaukaisesta maasta :)   Eräs australialainen pariskunta oli asuntoautoilemassa Euroopassa ja piipahtivat myös Suomen syksyä ihastelemaan. Kävivät Uuraisilla ja myös meillä täällä Kuopiossa. Mies tutustui heihin omalla australian melontareissullaan, joten siitä siis tuttuja meille.

Tänään kesällä orastamaan alkanut hevosharrastukseni saa vihdoin jatkoa! Alan käymään 1-2 kertaa viikossa ratsastaan yhtä yksityistä suomenhevos-ruunaa. Sen omistaja on kiireinen opiskelija joka kaipaa hevosenhoito ja -liikutusapua. Ja minä taas etsin hevosta ratsastettavaksi, joten löimme hynttyyt yhteen tämän ajatuksen tiimoilta :)   Laitan joskus kuvia, kunhan ehdin kameran kanssa tallilla kuvailemaan. Talli sijaitsee n. 20 kilometrin päässä meiltä kotoa. Kulkeminen onnistuu vuoroin bussilla sekä omalla autolla, vähän tilanteesta riippuen. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja sekä minä että hevonen pysytään hengissä :D  jännittää toki hieman, kun hevosmiestaidot ovat kuitenkin vähän ehtineet ruostua vuosien varrella. Mutta eiköhän se siitä.

Taidekurssia on ollut nyt pari kertaa ja oikein kivaa on ollut. Olen työstänyt akvarellien kanssa ja jatkan varmaan vielä jonkun aikaa. Sen jälkeen voisin testata akryylimaaleja. Monta uutta kikkaa olen kurssilla jo oppinut, vaikka muuten se hyvin vapaamuotoista maalailua onkin. Alla ensimmäisen kerran töhertelyn ja harjoittelun tulos, kahdessa eri muodossa.


alkuperäinen maalaukseni.

Lopullinen versio, kuvankäsittelyohjelmalla viimeistelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)