14. maaliskuuta 2014

Kevätpörriäinen

Kyllä on taas huomannut, että kunnon yöunet, aurinkoiset päivät, liikunta ja ruoka nostaa vireystasoa kummasti. Aika semmonen hyvä keväinen fiilis ollut tässä jo pari viikkoa.

Meidän kissallakin alkaa olla taas kevättä rinnassa. Vaikka näistä kuvista sitä ehkä ihan heti uskoisi... Se herää jo ennen kuutta aamulla ja yrittää kaikin keinoin saada myös isäntäväkeä hereille. Myös aika innokkaasti se ois ulos menossa. Koko ajan naukuu terassinovella tai ikkunan edessä. Mokoma kevätpörriäinen!




Tänään ois tarkoitus mennä taas salille töiden jälkeen. Ohjelmassa ois ainakin;  lämmittely kahvakuulalla, kyykky, penkkipunnerrus, vatsat, pystypunnerrus, hauiskääntö sekä leuanvedon harjoittelua. Paino sanalla harjoittelu, koska tällä hetkellä saan vedettyä ainoastaan yhden leuan... :D   Tiistaina tein mm. maastavetoa ja kulmasoutua, jonka seurauksena yläselkä on vieläkin aika "muusina", joten taidan jättää suosiolla sen tyyppiset liikkeet nyt pois.  Kovasti olisi nyt tarkoitus jatkaa niin, että kävisin salilla pari kertaa viikossa. Katsotaan miten lupaus pysyy...  Tykkään treenata vapailla painoilla sekä oman kehon painolla, joten nuo ihmeellisen näköiset vekottimet ja laitteet olen jättänyt suosiolla vielä testaamatta :)


Meidän työpaikalla on tosi hyvä ja tilava sali!

Eilen ja keskiviikkona kävin tallilla. Ratsastuskenttä on nyt sulanut kokonaan, mutta se on vielä ihan järkyttävää mutavelliä. Keskiviikkona meinasin jumittua saappaista sinne mutavelliin kiinni, kun yritin satulaan nousta... Eikä siinä ole oikein kiva hevostakaan juoksuttaa, kun kura vaan lentää ja jalat ja mahanalusta on ihan kurap*skassa sen jälkeen. Senpä vuoksi lähdettiin eilenkin maastolenkille, kun valoakin vielä riitti. Metsätiet ovat nyt myös lähes kokonaan sulat ja paikoitellen jopa liiankin pehmeitä. Mutta aika hyvä siellä on nyt mennä. Kunhan kenttä on taas "pelikunnossa", niin täytyy alkaa taas treenaamaan omaa istuntaa. Nämä maastoköpöttelyt on mitä parhainta, mutta ei tee kovin hyvää mun istunnalle tai kouluratsastustaidoille ylipäänsä...


tämä se on parhautta! Keväisen luonnon ihmettelyä hevosen selästä käsin.

Nyt kun on tullut vähän ahkerammin liikuttua, niin huomaa, että aika paljon paremmin taas ruoka maistuu. Meidän arkiruoka on semmosta hyvinkin perussettiä, mutta mielestäni aika terveellistä. Siitä alla hyvä esimerkki:  maustamatonta kanafileesuikaletta + pähkinöitä toisella pannulla ja toisella pannulla n. 900 grammaa pakastevihanneksia. Mitään mausteita tai suolaa näissä ei ole. Ja iiiiiso loraus oliiviöljyä pannuille, ennen paistoa. Siitä saa hyviä ja terveellisiä rasvoja. Toki usein tuossa kaverina on myös täysjyväpastaa, mutta ei aina sitäkään. Ja aika usein meillä syödään myös lohta. Viikonloppuisin tehdään yleensä ainakin toisena aamuna puuroa rikotuista ohrasuurimoista, ja ehdottomasti punaiseen maitoon! ;)  nam! Mun suurinta herkkua on se!


 
 
Illalla, kunhan salilta kotiudun, ois tarkoitus vaan löhötä sohvalla ja nauttia Voice of Finlandin lauluesityksistä. Ehkä pullo jotain hyvää siideriä siihen kaveriksi. Ja mies toiseen ja kissa toiseen kainaloon :)
 
Mutta sellaisissa tunnelmissa tällä kertaa. Näistä asioista tämä mun arki aika pitkälle koostuu, työpäivän jälkeen. Ei siis mitään uutta ihmeellistä :D 
 
Oikein hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Toivottavasti se hemmetin takatalvi ei nyt iske sieltä...
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)