20. maaliskuuta 2014

Tårta på tårta!

Tein eilen iltapuhteena työkavereille kahvileipästä ;)  Suklaatorttu ala Kati. Ruma ko mikä, mutta hyvvää oli. Saan kuulemma leipoa töihin uudemmankin kerran :D



Tuossa on perus suklaakakkupohja, johon on "piilotettu" taas niitä pätkis-paloja. Lisäksi kuorrutin reilulla kerroksella tummaasuklaata ja raastoin vielä pätkistä siihen päälle lastuina. Kaapista löytyi jotkut nonparellin jämät, niin kaadoin ne vielä tuohon päälle. Melkoinen sekametelisoppa siis :)

Tarinoitiin eilen töissä kummitusjuttuja ynnä muita sekalaisia tarinoita, mitä kukakin oli kokenut tosi elämässä taikka vaan unissaan. Tämä kaikki juonsi yhdestä kauhuvideosta, jota täällä töissä jaettiin sähköpostitse "päivän piristyksenä". Noh, minä kun omaan aika vilkkaan mielikuvituksen, niin johan meinas illalla pelottaa nukkumaan käydessä. Mies on reissussa pari päivää ja oon nyt yksin kotona vielä kaiken lisäksi. Piti katsoa iPadilla sängyssä vielä jonkun aikaa Sami Hedbergin stand up -showta youtubesta, että sai vähän iloisempia ajatuksia mieleen :D  En onneksi nähnyt painajaisia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)