18. syyskuuta 2013

Myssy syksyksi

Kauhea inspiraatio iski viikonloppuna ja tuli hirveä hinku neulomiseen! Löysin tosi kivan pipo-ohjeen, jossa on vinoraitaneuletta ja iso tupsu. Sunnuntain ja maanantain aikana sainkin jo sitten valmiiksi yhden, johon käytin valkoista Novitan Teddy-lankaa. Siinä oli vain sellainen ongelma, että eihän se mahtunut mun päähän!! :D  Tai no mahtui se, mutta puristi siinä määrin, että migreeni olisi taattu. Olin neulonut innoissani aivan liian pienillä puikoilla. Noh, jollekin pieni päisemmälle oikein kiva myssy siitä tuli.

Eilen kävin sitten Anttilasta ostamassa isommat puikot (nro 7) ja lisäksi ostin myös lisää lankoja, kun sattuivat alennuksessa olemaan. En meinannut malttaa kotiin asti odottaa, vaan meinasin jo bussimatkalla aloittaa silmukoita luomaan. Illalla sitten sain jo hyvän matkaa neulottua uutta (ja isompaa) pipoa, joka toivon mukaan mahtuu myös päähän :)   Tätä uutta neulon nyt Novitan suklaanruskealla Hile-langalla, jossa on nimensä mukaisesti vähän jotain hilettä mukana. Tästä tulee tosi kiva! Ja tuota vinoraitaneuletta on yllättävän helppo neuloa. Laitan lopputuotoksesta kuvan sitten myöhemmin.




Tämän jälkeen olisi sitten tarkoitus neuloa jonkinlainen päänlämmitin miehelle. Muutaman kivan ohjeen bongasin jo netistä, mutta palataan tähän myöhemmin.

Käsityötunnelmissa...
       ~ KaLine ~


2 kommenttia:

  1. Moikka! Autappas nyt minua tämän vinoraitaneuleen kanssa.. kun se on NIIN yksinkertainen siinä ohjeessa, mutta minulle ei se vaan aukea kutomalla?! Yritin hakea sitä netistä mutta ei löytynyt minkäänlaista ohjetta!

    VastaaPoista
  2. Moi Jenni! Kiitos viestistäsi. Lue toi mun uusin postaus. Koitin sinne vähän avata sitä vinoraitaneuleen tekotapaa. Toivottavasti se auttaa sinua etenemään piposi kanssa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)