5. syyskuuta 2013

Syksyinen uudistus

Mikähän siinä on, että aina syksyn tullen iskee inspiraatio vähän sinne sun tänne! Tekee mieli aloittaa uusia harrastuksia, ostaa vaatteita, tuunata hiukset, sisustaa kämppä uusiks, aloittaa opiskelu, ja ties mitä muuta... :D  Kaikenlaiseen uudistukseen tulee kaipuu pimenevien iltojen myötä.

Tulipa siis haalittua itsekin syksylle uusia harrastuksia työarkea tasapainottamaan. Tällä viikolla alkaa joogatunnit ja ensi viikon sunnuntaina starttaa taidemaalauskurssi. Myös se kesällä iskenyt hevoskärpänen pörrää edelleen syvällä sydämessäni ja toivon mukaan pääsen pian myös ratsastamaan.

Päätin viime keväänä etten osta uusia vaatteita vähään aikaan (vähän aika = mikä ihme aikakäsitys tuo sitten onkaan??). Ja aika mukavasti tuo kevät ja kesä menikin, etten juuri mitään ostanut. Nyt syksyn tullen saatan sortua jokusen vaatekappaleen tilaamaan / ostamaan. Olisi piristävää saada jotain syksyistä ja värikästä asua arkeen.

Tässäpä Elloksen sivuilta keräämäni asukokonaisuus kuvakollaasin muodossa, josta olenkin jo päättänyt osan tilata. Tuo viininpunainen iskee nyt meikäläisen makuun jostain syystä todella paljon! Ja ruskea kenkien värinä on viehättänyt minua jo vuosi kaudet. Tuohon laukkuun ihastuin todella paljon myös, mutta se ei valitettavasti meikäläisen budjettiin mahdu...joten se jää ainakin suosiolla pois tilauksesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)