4. syyskuuta 2013

Tunnelmavalaisin

Ai että, onpas meitä hellitty ihanilla keleillä vielä näin syksylläkin. Kurkkasin juuri säätiedotusta ja se lupailee lämmintä auringonpaistetta koko loppuviikoksi :)   Eilen leikkasin taloyhtiön ruohon ja se oli vielä todella vihreää ja tuuheaa.
Pimenevät illat saa minut taas innostumaan, yllätys yllätys, kynttilöistä! Olenkin aikamoinen suurkuluttaja pitkän ja pimeän talven aikana :D  Meillä ei ole keittiössä kattolamppua laisinkaan, kun sille ei varsinaisesti ole tarvetta, koska kaapistojen päällä sekä alla on ledivalaistus joka luo riittävästi valaistusta keittiöön. Mutta kun törmäsin Sokoksen alehyllyssä Amanda B:n maalaishenkiseen lyhtyyn, niin sain heti idean;  siinäpä meille uusi "lamppu" keittiöön ruokapöydän päälle. Kotoa "romulaatikosta" löytyi sopiva metalliketju, jolla sain sen ripustettua kattokoukkuun. Tästä tuli mielestäni ihan kiva :)


ikkunalaudalla nököttää kirpparilöytö parin vuoden takaa, Pentikin lamppu

Ripustusketjussa on vielä säätövaraa, eli lyhtyä voi säätää reippaasti alemmaskin vielä.

Työkaveri toi yhtenä päivänä ihanaa kesäkurpitsakakkua töihin. En olisi uskonut, että kesäkurpitsa sopii makeaan kakkuun....tai ylipäänsä juuri mihinkään :D  Siitä innostuneena päädyin eilen itse leipomaan porkkanakakkua, johon laitoin myös kesäkurpitsaa. Kurpitsa tuo kakkuihin mukavasti kosteutta ja mehevyyttä. Makuun se ei taida juurikaan etes vaikuttaa. Siitä mun varioimasta porkkana-kurpitsakakusta tuorejuustokuorrutteella tuli muuten aika suussa sulavaa. Voisin laittaa sen reseptin tänne joku ilta :)


Syksyn pimenevissä tunnelmissa...
    ~ KaLine ~ 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)