10. maaliskuuta 2014

Lenkkarit

tilasin uudet juoksulenkkarit. Karhun kengille uskollisena pysyin edelleen. Olen jo vuosia lenkkini suorittanut joko Karhun M1:lla tai Karhun M2:lla. Aikoinaan nämä Karhun juoksukengät olivat hinnaltaan suunnilleen siinä reilun satasen luokkaa. Mutta itse olen tilannut ne aina hyvin edulliseen hintaan tuolta Savenmaan verkkokaupasta. Ilahduin suuresti, kun huomasin että niitä oli vieläkin(!) saatavilla ja vieläpä meikäläiselle oikeassa koossakin. Happy me! Karhu ei siis enää valmista näitä, eikä ole valmistanut varmaan enää pariin vuoteen. Mutta vielä näyttää jotain ylijäämävarastoa Savenmaalla olevan.

Hintaa noilla kengillä on ainoastaan 29 € + toimituskulut. Halapaa ku saippua! :)  Ja kun olen todennut, että ne sopivat hyvin malliltaan mun jalkaan ja juoksutyyliin, niin nämä ovatkin jo neljäs pari jonka sieltä tilasin. Ensimmäiset taisin tilata jo vuonna 2010, ellen ihan väärin muista. Tällä kertaa tilaukseen lähti ruskeat M1 -mallin kengät. Yhdet vastaavat löytyy jo ennestään, mutta ne alkavat olla jo melkoisen kuluneet ja elämää nähneet.




Kaikki kolmet jo olemassa olevat lenkkarit ovat kooltaan 37. Mutta nyt tilasin kokoa 37,5 kun on välillä tuntunut, ettei haittaisi vaikka tilaa varpailla olisi aavistuksen enemmän. En tiedä onko mun jalka tässä vuosien saatossa vähän leventynyt vai  mitä onkaan tapahtunut...  Toivottavasti noi hieman isommat sopisivat sitten vieläkin entisiäkin paremmin. Myös näitä sinisiä M2 -mallin kenkiä minulta löytyy kaksin kappalein. Niistäkin toiset on jo lähes roskiskamaa. Jokunen kilometri on tullut niilläkin tallattua.




En nyt enää ihan tarkkaan muista, että mitä eroa noilla M1:lla ja M2:lla etes oli...?  Muistaakseni tuo M2 -malli on hieman jäykempi, paksumpi ja tukevampi. M1 on kevyempi ja siinä on pronaatiotuki. Jos lähden kävelylenkille, niin laitan jalkaani mieluummin M2:set, kun taas juoksulenkille kevyemmät M1:set. Noilla molemmilla Karhuilla on silti tullut tallattua niin kävely- kuin juoksulenkkiä. Ja on ollut ahkerasti jalassa myös kuntosalilla, jumpassa, pyöräillessä ja oikeastaan missä vain. Hyvät kengät kaikkinensa, paitsi että miinusta tulee kyllä siitä, etteivät ole kovin kestävät...  Sen vuoksi varmaan tilaukseen lähtikin jo neljäs pari! :D



Ja Karhut jalassa, tieten niin ;)
 

1 kommentti:

  1. Ei oo kyllä kalliit julksukengiksi nuo Karhut. Täytyypä harkita itekin. Klassikot ja hyvännäköiset!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)