10. syyskuuta 2014

Roikkuvat opinnot päätökseen (?)

Kysymysmerkki sen vuoksi, että laitoin vasta anomuspaperit menemään koululle, että antaisivatko minulle opinto-oikeuden takaisin vielä hetkeksi, jotta saisin puuttuvan palasen eli sen lopputyön tehtyä.

Minulla on siis ylempi ammattikorkeakoulututkinto kesken, josta tosin on jo kaikki varsinaiset kurssit suoritettu. Niin pitkään olen kuitenkin onnistunut jatko-opintojani venyttämään, että kesällä tuli paperit, joissa ilmoitettiin opiskeluoikeuteni päättyneen ja jatkoa varten onkin sitten anottava erillistä lupaa byrokratian rattaista. Toivotaan parasta, että kaikki menee hyvin ja pääsen vielä tutkinnon viimeistelemään.




Harmittaa vietävästi, että piti tän asian kanssa vatvoa ja lusmuilla.... nyt sitten vaikeimman kautta on tutkintoa lähdettävä viimeistelemään. Mutta aina ei kaikki mene niin kuin oppikirjoissa. Välillä elämässä on niin paljon muuta härdelliä, ettei jaksa mitään ns. ylimääräistä. Tämä tutkinto kun ei kuitenkaan ole ainoani, vaan vain hyvää jatkoa edellisiin. Sen vuoksi en ole ehkä kokenut mitään paineita suorittamisen suhteen.

Toivotaan parasta, että suunnitelmani (ja motivaationi) kestää ja olisin valmis YAMK Tradenomi ensi vuoden toukokuun loppuun mennessä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)