8. syyskuuta 2014

Syysflunssaa ja kekkereitä

Hädin tuskin kesästä selvittiin, niin olen jo perinteisen syysflunssa-aallon ylipyyhkäisemä. Flunssa alkoi ilmoitella itsestään jo viime viikon keskiviikkona, kun olin tallilla ratsastamassa. Paleli vietävästi ja kurkku oli kuin raastinrautaa. Torstaina ja perjantaina vietin sitten jo sairaslomaa töistä. Kuumetta piteli neljä päivää ja vieläkin on melkoisen nuhainen olo. Harmittaa vietävästi.


Loppuviikon tunnelmia. Lepoa, lepoa, lepoa...

Harmittaa sen vuoksi, että tämä saattaa tietää aika pitkääkin taukoa treeneihin, tai kuntoliikuntaan, josta ehkä minun kohdalla voidaan paremminkin puhua. Varsinaisesti mikään urheilija kuitenkaan ole...  kyllä minä silti ajattelin tänään käydä pienellä kävelylenkillä, jos illalla ei enää kuumetta nosta. Ja huomenna olisi luvassa ratsastuskeikka tallille. Varovasti täytyy nyt aloittaa, ettei puske mitään jälkitauteja.




En ymmärrä miksi minulla on niin huono vastustuskyky, vaikka liikun suht' ahkerasti, syön joka päivä marjoja / hedelmiä / vihanneksia...ja muutenkin mielestäni aika terveellisesti, ainakin tätä nykyä.  Onnistun silti aina imaisemaan itseeni kaikki maita ja mantuja kiertävät "kulkutaudit". Ärsyttävää. Ehkä mun heikkolenkki on yöunien laatu tai määrä. En ehkä nuku riittävästä ja se altistaa sitten näille taudeille. Tai stressi. Tai jotain. En tiiä. Mutta täytyy toivoa, että kuumeilu, räkiminen ja köhiminen loppuisi pian. Lenkkipolut polttelee jo mielessä...


viimeiset kukkapenkkini tuotokset kävin leikkaamassa talteen maljakkoon

Sunnuntaina juhlittiin kummipojan 1-vuotissynttäreitä. Enkä minä tästä taudista huolimatta millään malttanut pysyä poissa :)  halusin nähdä rakkaat ystäväni sekä tietysti ihanan ja reippaan kummipoikani. Ja olipa kyllä tosi kivat juhlat. Tarjoilut olivat kerrassaan suussa sulavia. Iso hatun nosto sinne Siuntion emännälle sekä ahkerille apulaisille. Huikeat juhlat olitte järjestäneet ;)  Ja aivan mahtava kelikin sattui kohdalle :)   reilu 20-astetta lämmintä ja aurinko paistoi pilvien harsottamalta taivaalta koko päivän. Kakkukahvitkin nautittiin sitten ulkona, Siuntion kauniista jokimaisemista nauttien. Saimme maistaa vielä palan menneestä kesästä.


 
 
*****
 
Aika mieletön kakku oli päivänsankarilla! :)
 
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)