19. tammikuuta 2015

Sisustushaaveita pikkurahalla

Olen jo pitkään miettinyt, että meidän alakerran vessaan voisi tehdä jonkinlaisen "kasvojenkohotuksen". Pienen pientä pintaremppaa, minibudjetilla, kun ei muuhunkaan varaa ole.

Tällä hetkellä asuntomme pikkuvessa on hyvin tylsä ja yksinkertaisen oloinen. Semmonen perus vessa, 90-luvun moodilla. Tai no on sinne rakennusvuoden jälkeen vaihdettu muovimaton tilalle laattalattia sekä ilmeisesti peilikaappi on vaihdettu jossain kohtaa hieman modernimpaan.

Minusta olisi kiva hieman revitellä ja maalata se oikein värikkääksi. Maalivärejä miettiessä mielessäni on pyörinyt mm. mummola, boheemi, minttukarkki, 50-luku, kreikka ja santorinin värikkäät talot ja nyt viimeisenä Meksiko style. Ajatuksissa siintää vaaleanpunainen, mintunvihreä, vaaleansininen. Sellainen ihana rerto 50-luvun staili, mutta sellaisella sopivan rosoisen rusty:lla vivahteella, josta tuli sitten seuraavaksi mieleeni Meksikon pölyiset kadut ja baarit....  :D   ööööh. Saikohan tästä nyt mitään tolkkua.

Keräsin netistä kuvia tämän sekavan ajatusmaailmani tueksi. Tässä kollaasi....värikästä, eikö vain? :)



Tämä muutos olisi tarkoitus toteuttaa pienellä rahalla. Eli hankintalistalle tulisi ainoastaan jokunen maalipurkki, hyllytaso, allaskaappi ja/-tai peilikaappi, pieni värikäs räsymatto. Ja valaisinkin menisi sitten varmaan vaihtoon, kun nyt siellä on vain semmonen perus tylsä loisteputkivalaisin. Näihin kalusteisiinkin ajattelin pääsääntöisesti katsoa valikoimaa ensin kirpputoreilta ja Tori.fiistä. Tilan säästämiseksi voisi ajatella esimerkiksi vessanpöntön päälle laitettavaa omilla jaloilla seisovaa avohyllykköä. Alla oleva esimerkki IKEA:sta. Maalaisi sen sitten vain vaikka mintunvihreällä kalustemaalilla, tms. :)

Lisäksi tietysti ihan pelkällä pikkusisustuksella (taulut, koriste-esineet, tms.) voisi hoitaa lopun stailauksen.


Mutta joo. Palailen tähän aiheeseen varmaan tuonnempana uudestaan. Jos vaikka saisin napsittua muutaman kuvan nykytilanteesta, yms. Toivottavasti saisin nyt vihdoinkin tämän muutoksen edes johonkin kantimiin, pelkän suunnittelun ja haahuilun lisäksi :D  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)