13. lokakuuta 2014

Juhlia ja tunteita @ HKI

Viikonloppu oli ja meni taas ihan liian nopeasti; takana oikein mukava miniloma sekä yllätys-baby shower juhlat ystävien seurassa pääkaupunkiseudulla. Lähdin perjantaiaamuna jo kukonpieremän aikaan bussilla kohti Helsinkiä. Siellä vaihdoin lennossa bussista junaan ja jatkettiin ystävän kanssa matkaa kohti Siuntiota, yhteisen ystävämme luokse. Meidän "kolmen kopla" on pitänyt yhtä jo vuosi kaudet.

Perjantaita vietettiin leppoisissa merkeissä. Kokkailtiin meksikolaista, herkuteltiin, saunottiin, juoruttiin, lenkkeiltiin, seurattiin kummipojan leikkejä ja kävelyharjoituksia. Tai ei kai enää harjoituksista voi puhua, kun poika viipottaa menemään jo kuin vanha tekijä :)   Ensi kerralla pääsee varmaan jo juoksemaan kilpaa!

Lauantaina siirryttiin aamutoimien jälkeen Helsinkiin. Upea lämmin syksyinen keli tarjosi meille parastaan;  ihana aurinkoinen sää tuntui jopa kesäiselle näin lokakuun puolessa välissä (+15 astetta). Käytiin heittämässä kamat hotellille (oltiin varattu jo hyvissä ajoin huone Glo Hotel Art:sta tätä tyttöjen viikonloppua varten). Sen jälkeen käväistiin lounaalla  Ravintola Teatterissa.

Ilta menikin sitten ystävälle salaa suunnittelemiemme baby shower -kutsujen parissa :)  Varsinainen yllätyskin säilyi lähes loppuun saakka. Jossain kohtaa ystävämme ymmärsi yskän, kun ihmetteli että miksi ihmeessä kannamme kaiken maailman kamaa mukanamme (erityisesti lahjapaperiin käärityt jutut herättivät epäilykset) :D   Vauvakutsuilla nautittiin ennen kaikkea kaveriporukan seurasta ja helmeilevästä naurusta. Oli kiva huomata, että niin monet päivänsankarimme ystävistä pääsi paikalle juhlimaan! Ihasteltiin raskaudesta hehkuvaa onnellista tulevaa äitiä. Syötiin kakkua ja ihmeteltiin päivänsankarin avaamia upeita lahjoja. Miten pieneltä näyttääkään vastasyntyneelle tarkoitetut sukat! Tilaamamme kakkukin maistui todella hyvälle. Siinä oli omena-kinuski täyte ja kaunis koristelu.


Täytekakku Annin Juhlapalvelusta (lämpimästi suosittelen).

Ilta huipentui illalliseen Björckin ravintolassa, Gaijinissa. Söimme koko pöytäseurueen voimin 9 ruokalajin maistelumenun. Sen saa muuten modifioitua myös raskaana olevalle sekä kasvissyöjille sopivaksi. Upotettuamme nämä kaikki 9 ruokalajia drinkkeineen kurkusta alas, oli aikamoisen täysi olo :D   Se ruoka on vaan niin taivaallisen hyvää, että kaikkea on pakko maistaa. Jälkiruoan kohdalla on jo yleensä se olo, että tämäkö vielä...  mutta hyvinhän sekin sitten upposi.


some dinner time

Kaikkinensa oli oikein nauru- sekä makuhermoja kutkutteleva viikonloppu. Tämän voimalla jaksaa taas paahtaa tässä harmaassa kaamokseen taittuvassa arjessa. Niin ihanaa kuin kotiinkin oli taas palata, niin kyllä tällainen pieni viikonloppumatka silloin tällöin tekee terää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)