11. elokuuta 2014

Uuden opettelua

Nyt olen ollut uuden puhelimen (onnellinen?) omistaja jo 4 päivää. Siirryin kolme vuotta vanhasta C7 -mallistani ja sen vanhentuneesta teknologiasta harppauksen eteenpäin kun sain vihdoin hankittua uuden luurin (Lumia 1020). Ensimmäisen ajatus, kun sain luurin kaivettua muovien ja pahvien seasta oli, että onpa se iso. Mahtuuko tämä edes taskuun saati "juoksuvyölaukkuun"?!...  Myös uusi käyttöjärjestelmä halkoi päästäni useamman hiuksen ennen kuin pääsin jokseenkin tutuksi tämän uuden puhelimen kanssa. Meni nimittäin tovi, ennen kuin osasin edes soittaa kyseisellä kapistuksella :D   mikä on toki aika olennainen osa, kun puhelimesta on kyse.

Aamupala terassilla

Kaikkien kommellusten ja kirosanojen jälkeen voin kuitenkin lopulta todeta olevani onnellinen puhelimen omistaja. Tämä malli on nimittäin ainakin meikäläisen käyttöön oikeinkin hyvä laite. Arvostan puhelimessa hyvää kameraa, käteen sopivaa kokoa, musiikin kuunteluun sopivia ohjelmistoja sekä äänentoistoa, sekä tietysti hyvää "näppäimistöä", jotta viestien naputtelu ja netin selailu onnistuu vaivattomasti. Tänään kun saan ladattua vielä uusimman Lumia Cyan -päivityksen, niin pääsen hyödyntämään mm. niitä kovasti kehuttuja kameratoimintoja paremmin ja toivon mukaan myös laadukkaammin.

Alla viikonlopun harjoitteluräpsyjä. Kamera ei varmastikaan vedä vertoja järjestelmäkameralle, mutta kännykkäkameraksi mielestäni hyvä ja voittaa testissä varmasti monet digipokkarit mennen tullen. Ja toki varmasti ammattilaisen otteessa ja asetuksin näistä kuvista olisi saanut aika paljon parempia. Näissä käytetty kameran valmiita automaattiasetuksia ja hämärässä otetuissa kuvissa on kyllä rakeisuutta.
 
*****

Kukkapenkin loistoa.
 
*****

"summer is in the air"
 
 *****
 
 *****
 
Ikean valosarja, myös tosi toimissa ;)
 
*****
 
 
*****
 
Elokuun tunnelmaa
 
*****

Päiväunia
 
*****
 
Käytiin sunnuntai-iltana lenkillä Puijon upeissa maisemissa. Ei siis tuolla tornissa, vaan metsässä :D
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)